Wednesday, February 20, 2008

Still Winter....


This tree lies right next to our house. My husband had to take it down last summer. You can see it lies across the creek which is frozen. It is still very cold. A lot of ice!

(Thank you for all your well wishes from yesterday for our upcoming restaurant. We hope to open in about 3 or 4 months. We are still looking for a cook!! It will happen. One day at a time...I'll keep you posted.)

Dieser Baum liegt direkt neben unserem Haus. Letzten Sommer musste ihn mein Mann umhauen. Der Stamm liegt ueber unserem Bach, der ganz gefroren ist. Es ist noch immer eisekalt. Wir haben viel Eis!

(Vielen Dank fuer alle eure guten Wuensche gestern fuer unser geplantes Lokal. Wir hoffen in 3 bis 4 Monaten oeffnen zu koennen. Es wird geschehen! Noch suchen wir einen Koch. Eins nach dem anderen....Ich werde euch informieren.)

12 comments:

Mike said...

I'm afraid I can't help you with the cooking, unless you like Shepherd's Pie every day! LOL

Jutta said...

Bei uns ist es heute regnerisch und nasskalt.Ihhhgggiiittt
Die letzten Tage waren so herrlich mit Sonnenschein und blauem Himmel,wir sind "verwöhnt!"
Aber noch ist Winter und wer weiss was uns noch erwartet.

oldmanlincoln said...

You will find a cook I am sure. I hope you get one who knows your country's dishes and how to prepare them.

I am in awe of you and your adventures.

Gudl said...

Hi Abram, thanks for your comment. yes, we will either find a German cook or an American cook,but he/they will cook acc.to the recipes we give him. I am presently collecting the recipes and writing down my own. I will 'quality check' !! Actually, I am also test cooking right now. It will be ok (I tell myself daily ;-))

Lori said...

I can just picture a bear walking there, or some deer. I love the shot!

Wanda said...

Yes, my winter scenes on paper, your's in your back yard!!!

Beautiful...!

BTW Could we all be testers of the food????

JO said...

BURRR!


Good luck on your search. It will work out. Maybe you can check with students of any culinary schools near you?

stadtgarten said...

Da kommt man ein paar Tage nicht dazu, hier vorbei zu schauen, und schon gibt es richtige Neuigkeiten! Von mir auch alle guten Wünsche und viel Erfolg mit Eurem Lokal!
Ich glaube, deutsche Restaurants gehen in den Staaten ganz gut, oder? Wir hatten im Büro mal einen Praktikanten aus Wisconsin, dessen Familie hatte auch ein deutsches Restaurant, und das sehr erfolgreich.
Viel Erfolg bei der Suche nach einem guten Koch - der ist ja wirlich das A + O eines Restaurants.
Es ist js kaum zu glauben, dass es bei Euch noch so winterlich ist -hier ist es zwar wieder ein bißchen kälter geworden, aber ich glaube, der nahende Frühling lässt sich nicht mehr verleugnen.
Liebe Grüße, Monika

Angela Marie said...

Oh how exciting! Congratulations! and good luck to you!

Whew! Have to catch up on your posts!
;)

Annie said...

The log looks a bit slippery for crossing the creek right now. But it won't be long before that will be fun to do.

And coming from the Rhine area - how much you must miss it!

J. Andrew Lockhart said...

I can't wait to see photos of your restaurant! :)

Olivier said...

le froid fige tout, et au printemps l'arbre sera encore tout beau. j'espere que vous trouverez rapidement un cuisinier, je sais pas si il est facile de trouver dans ta région un cuisinier allemand ?

Cold freezes all, and spring the tree is still beautiful. I hope that you will find a cook, I do not know if it is easy to find in your region a German cook?